Sponsorer

canelanalogo

Canelana har produkter i merinoull til både hunder og folk. Dette er produkter vi rett og slett ikke kan være foruten. Utrolig varme og behagelige, og av ypperste kvalitet! Hundene våre bruker hundesenger i ull, burmadrasser i ull og holder seg varm mellom treningsøktene i sine ulldekken.

Unknown

Pinewood har klær for alle utendørs aktiviteter. Enten det er turer, jakt eller hundetrening – her finner du det du trenger av kvalitetsklær for et aktivt liv med hund. Snittene og passformen er utmerket, og kvaliteten er upåklagelig. Alt fra skallplagg, varme jakker og slitesterke bukser. Koden IDAN20 gir deg 20% på kjøp hos pinewoodshop.no.

orijen-logo-2012

Jeg vil gi hundene mine den maten jeg vet er bra for dem og som sikrer at de holder seg friske og raske. Hos Morene Produkter finner du fôr som Orijen og Acana som er fôr med høyt innhold av animalske produkter og lav glykemisk indeks. Alle hundene våre spiser fôr på Orijen eller Acana. Jippi og Sirkus spiser Orijen Original som de fungerer svært godt på.

 

Vi bruker utstyr til jakthundtreningen fra jakttrening.no! Her finner du et særdeles godt utvalg i dummier, fløyter, jaktutstyr, lokkeutstyr og mye mer. Vi synes det er viktig å ha litt variert utstyr til f.eks. apporttreningen, slik at hunden generaliserer øvelsen kjapt. Her finner du det du trenger og med rabattkoden Sirkus10 får du 10% rabatt hos dem.