Kurs med Hege!

For en fin helg vi har hatt! Kurs hele helgen med dyktige Hege Johnsen, nydelig vær og hyggelige folk rundt oss. Det har vært gøy hele tiden. Nå er vi ganske trøtte og slitne, men proppfull av nye ideer og perspektiver på hva som skal gjøres hvordan.

Hege er svært dyktig og er på et høyt nivå innen lydighet og hundetrening, det visste jeg fra før. Jeg har lenge gledet meg til å få et slikt kurs med henne. Hun levde definitivt opp til forventningene! Vi i klubben har allerede fått tilbakemelding på at hun må komme igjen. Hun er flink til å lese hundene, men hun er også flink på å lese folk. Det hjalp meg! Det var akkurat som hun kunne lese hva jeg tenkte, og hun skjønte hvordan jeg måtte forandre ting jeg gjorde og følte, for at det skulle bli bedre. Det er så bra når instruktøren er på samme bølgelengde og forstår hva som er problemet!

Jippi var i kjempehumør og trenger rett og slett mer nøye trening på de tingene vi synes er vanskelig. Feilene kom frem og vi fikk verktøy til å løse dem; avstandskommandering, sitt under marsj og dekkmomentet i innkalling. Jeg fikk også hjelp og påminnelser når det gjelder min måte å gå på i fri ved fot. Mye å tenke på.

img_2780
Hege instruerer Anne Christine og lille Nille

img_2783
Gro og Easy jobber med låste frembein

img_2803
Her gjelder det å ha låste frembein i dekk! Hege er på saken!

img_2787
Nelly på vent i sitt fine Thermodekken fra Canelana.

img_2793
Jippi på vent, også i Thermodekkenet sitt. Det var kaldt denne helga, men hundene frøys ikke når de hadde varme ulldekken på seg.

img_2800
Og lille Nille som ligger pent i sitt Cozydekken

img_2823
Det måtte også bli et samlefoto av de fine Canelanakledde hundene på kurs.

img_2834
Fine hunder i fine klær. PS! Canelana har fått ny nettbutikk; se HER (annonselenke).

Takk for et veldig bra kurs Hege! Dette må vi gjøre igjen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s