Trening!

Helg, planer om trening og bare hygge oss. Slik ble det også!

Jakt var første aktivitet og vi gikk i våre vante treningsterreng. Hun går så himla mye bedre i skog enn på åpne områder og kanter. Denne økta ble riktig bra og vi hadde et godt samspill. Apporteringer med dirigeringer ble det også; helt utmerket arbeid av den lille sorte! Godt grunnlag for videre trening. Vi må finne oss et mer utfordrende terreng.

Lydighet på søndag. Fire øvelser med kommandering og “dommer”. Vi har litt igjen på apportering med dirigering og dette med midt-apporten. Det ser ut som høyresiden er vanskeligere enn venstre. Sitt under marsj-status: hun sitter! Yey! Men bruker noen sekunder for mye på å få baken helt ned. Trygghet trygghet trygghet.

Ny uke og mange nye aktiviteter! To be continued…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s