Årets første AG-helg!

For en gøy helg vi har hatt! Agility fra morgen til kveld, hyggelig selskap og flere gode resultater. Jippi tar ikke noe mammaperm med det første, så jeg, Marte og Kari tok med oss hunder og varme klær og reiste til Sør-Rogaland for årets første Agilitystevne. Vi var så heldige å bli invitert hjem til Hege og Kine denne gangen. Der ventet tacomiddag, rom for både to og- firbeinte, og ikke minst hyggelig selskap. Tusen takk for gjestfriheten og masse hyggelig hundeskravling! ♡

Kort oppsummert en bra helg for Working Bliss og mange andre fra klubben vår.

Jeg og Jippi seier i Hopp 1 og 3. plass i Agility 1. Ingen napp denne gangen. Men vi er fornøyd med pallplass!

Bilde 14.01.2018, 15 24 55
Sløyfejenta med helgens fangst!

Sussebassen Vill og Marte med 3 feilfrie individuelle løp i helga! 4. plass i AG3 lørdag, 2. plass i Hopp3 søndag og vinner av AG3 søndag! Utrolig bra!

I tillegg gjorde vi mye bra på lagløpene, men klarte ikke å få gjennom lagene totalt sett. Jippi gjør fortsatt en del av sine typiske “Jippi-feil” og klarer ikke holde labbene av felt-hinderne….! Ellers kan vi konstatere at Vill ikke er en sånn type hannhund som lar seg sette ut av spill selv om en tispe han har parret befinner seg i nærheten. Han lar seg ikke påvirke i det hele tatt, og går slik han pleier. Vi var selvsagt litt spente på dette, siden de ble parret bare for litt over en uke siden, men det var null stress! En god egenskap!

Takk for denne helga! Gøy å være i gang igjen etter juleferien!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s