4 uker!

Fantastic Physics kullet er hele 4 uker gamle i dag! Tenk, halve tiden de skal bo her har gått! Oi! Den siste tiden har det skjedd mye. De er virkelig aktive og kontaktsøkende nå. Responderer på stemmen min, og kommer logrende imot meg når jeg kommer inn til dem. De har fått utforske resten av huset også. De er fryktløse og tar alt på strak labb!

I går hadde vi besøk av en av valpekjøperne. Alle som en var i farta, lekte og tar initiativ til å møte hvem som helst. Det som er så fint med kullet er at de er veldig jevne. Ingen pyser, sinker, ingen som henger etter i utvikling. Adferdsmessig er de veldig like, foreløpig. Håper det fortsetter. Ingenting er bedre enn et stabilt og jevnt bra kull.

Her er gjengen, ett hakk større enn ved forrige fotografering.

Nr 1 4 uker Force
Working Bliss Force. Eller “Bjørnen/Bjørni” som vi har kalt han helt fra han ble født. Han er veldig trygg og avslappet i kropp og sinn. Han er en solid type, veldig fin brunfarge, godt bygget.

Nr 2 4 uker Power
Working Bliss Power. Eller “Lille Vill” som vi kaller han er hjemme… Synes han ligner sånn på Vill! Han er er en skikkelig godgutt. Jeg tror han blir en skikkelig staselig hannhund.

Nr 3 4 uker Energy
Working Bliss Energy. Tullejenta! Hun er ganske tøff i kamp og lek selv om hun kanskje ser litt “pysete” ut. Ellers veldig “middels” type uten noe særpreg i personlighet.

Nr 4 4 uker Newton
Working Bliss Newton. Han er en sjarmør! Våken type som får med seg det meste.

Nr 5 4 uker Velocity
Working Bliss Velocity. Hun er på farten! Var først oppe på beina og var tidlig ute med å ta kontakt. Samtidig utrolig sjarmerende og sukkersøt.

Det er som sagt SMÅ forskjeller mellom dem… mye av det er sikkert ting som vi “menneskeliggjør” og til slutt er det kanskje helt andre trekk som skiller dem. Lite forskjell i adferd, men kanskje mer i kropp og pels. Blir jo også spennende å se hvordan de utvikler seg fysisk fremover, og om det blir ulikheter der.

One thought on “4 uker!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s