Ny start

Siden jeg opprettet ny hjemmeside i forbindelse med Working Bliss for en god stund siden tenkte jeg at det var på tide å ta denne mer aktivt i bruk. Jeg og Jippi flytter aktiviteten vår over til denne bloggen og vi blir å finne på workingbliss.no. Blanke ark for meg og Jippi. Jeg må se fremover og jeg må fokusere på henne nå.

Jippi er en utrolig behagelig hund. Noen ganger merker vi ikke at hun er der… Ja visst er hun helt propell også, men hun er bare glad og lykkelig. Masse fart og energi! Og så er hun ei skikkelig kosemosejente.

Jeg har planer for Jippi. Så det er her jeg vil holde dere oppdatert på fremgangen og hvordan vi skal trene og kose oss fremover. Håper alle våre faste følgere vil være med oss videre på denne siden.10712613_10154860654120105_4212936980728668244_o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s