Walk up

På lørdag dro jeg og Jippi sammen med Bente og hennes golden retrievers til Sele for å delta på trening sammen med en gjeng flinke retriever-folk. I mars skal det arrangeres en jaktprøve for retrievere her, og vi er invitert med for å gå i søk foran i walk up’en. Gøy! Så nå skal vi trene litt sammen med disse for å bli mer vant til situasjonen.

img_2641
Planlegging er viktig.
img_2636
En god del av treningen besto også av å gå bak retrievere og spaniels som søkte. Her var det mye som skjedde på en og samme tid. Så god trening for en ivrig cocker! Det var mye skudd, ofte! Og mange dummyer som landet foran nesa på oss og som ble plukket opp av en retriever. Jippi var dyktig og satte seg på skudd og kast og flyttet seg ikke selv om det kom retrievere og nesten tråkket på henne. Det hun derimot strevde litt med det var å søke konsentrert. Det var uvant for henne med så mye action, markeringer hun ikke fikk gå på og fløytesignaler fra mange kanter. Note to self: tren på det!

img_2637
Labber på rekke og rad!

img_2647Bente og hennes lille Get.

img_2653
Jeg og Jippi helt klar! Hun var i det overivrige hjørnet og insisterte på å bade i isvann. Humpet seg over vannet mens hun brøyt opp isen. Og er det ikke typisk; totalt uventet var det hun som var den eneste som fant fugl. Og siden jeg var uoppmerksom gikk ikke det heller helt etter planen. Gode viltfinnerevner har hun, det er sikkert og visst!

img_2657
Hele gjengen samlet! Takk for en super trening alle sammen! Kjempehyggelig å treffe alle nye og gamle bekjente. Vi gleder oss til neste trening.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s