Sweet dreams

(inneholder annonselenker)

Dere vet jo at både jeg og Jippi bruker mange av ullproduktene fra Canelana. Hun er jo veldig glad i ullmadrassene og ullsengene som vi tar med oss uansett hvor vi skal; trening, besøk, hytte og hotell. Det er fint å vite at hunden ligger godt uansett hvor vi er og at det er noe hunden er vant med.

Men favoritten, som nok brukes mest her hjemme, er faktisk en slik vanntett seng fra Biltema (biabed-kopi). Den har skumgummi og høye kanter. Vi ser jo at flere hunder liker at det er kanter på sengene de skal ligge i. Da er det genialt at Canelana også selger trekk i merinoull til slike senger! Da blir sengen varmere, mer komfortabel, og fin å se på i tillegg! Et annet stort pluss med denne er at de er så enkle å holde rene. Her er det bare å ta trekket enkelt av, vaske det i maskin, og tørke sengen med en klut. Lett og hygenisk!

img_2730
Høy og god kant å hvile hodet på. Maksimale koseforhold! Her drømmer hun søtt om rugde og fasaner.

img_2718
Enklere og mer praktisk enn dette blir det ikke.

img_2732

Du finner trekk til slike senger HER. Jippi har størrelse 70×85 som passer utmerket til seng i samme størrelse eller 70×80 hos Biltema. Det er gode muligheter for å stramme inn trekket i kantene.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s