Vinterstemning

For en dag vi hadde på søndag! Sol, minusgrader og snø på bakken. Det er slett ikke vanlige værforhold på vestlandet. Vi koste oss skikkelig ute på lydighetstrening i solskinnet. Deretter ble den en liten økt med jaktsøk. Jippi var kjempegira over å få gå i jaktsøk igjen. Det er en stund siden sist vi gikk slik på steder hvor hun vet det finnes fugl.

Jippi trives godt i fint vær og det merkes på treningen. Hun gløder og synes alt bare er megakult når det er sånn ute. Neseprøven er den øvelsen jeg vil trekke frem og som var glimrende! Hun kan ha tendenser til å ha litt mye hastverk i søket. Derfor bruker jeg en skål med godbit i starten av søket slik at hun får roet seg og tatt den først. Da blir søket mye mer fokusert og hun samler seg mer.

img_2707
DETTE været!

img_2709
Astrid og Uno

img_2698
Og i pausene ligger vi selvsagt både på og i ull fra Canelana (annonselenke). Helt perfekt i slikt kaldt vær!

Neste fokusområde blir innkalling med dekk og sende rundt kjegle og på plass. Klasse III er virkelig gøy å trene mot!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s