Turkis rallyhelg

Vi gjentar fjorårets suksess i Ølen, Etne og Vindafjord Hundeklubb og arrangerte vinterstevne i rallylydighet denne helga. Fint å ha innendørs område å arrangere på nå som været er svært uforutsigbart. Jeg har tatt hovedansvaret for rallystevnene og synes det gikk veldig greit i år. Det går så mye lettere når man har flinke hjelpere som bidrar og står på for klubben! Takk for all hjelp folkens!

Jeg meldte også på Jippi. Det var vel aldri noen konkret plan på at Jippi i det hele tatt skulle gå rallylydighet. Men når det er et så lokalt stevne og jeg uansett skal bruke helgen på dette, ja da kunne hun få prøve seg. Og det gikk helt strålende!

Jippi vinner av klasse 1 lørdag med 198 poeng og direkte opprykk. Da var det vel ikke noe å vente på? Vi meldte på klasse 2 søndagen og vant klassen med full pott! 200 poeng og direkte opprykk igjen! GØY!

img_2742
Jippi viser stolt frem sin 1. vinner turkise ØEVHK-rosett!

bilde-05-02-2017-11-58-16
1. vinner også søndagen med 200 poeng (!)  i klasse 2. For en hund!

_mg_0575
Jippi i øvelsen “innkalling i front” i klasse 2 (Foto: Astrid Weider Ellefsen).

_mg_0580
Jippi gjør “innkalling i front”. Flink jente! Måtte ha lyn-innlæring på den rett før vi skulle gå… kremt… forberedt, sa du? (Foto: Astrid Weider Ellefsen)

Til tross for lite spesifikk rallytrening, så gikk dette helt knirkefritt. Jippi er god på det som gjelder for fri ved fot. Og det er mye av det i klasse 1 og 2, så vi fikser det pga. konkurranselydighetstreningen vi holder på med. Hvis vi skal videre opp så må det ligge mer spesifikk trening bak. Det blir mer komplisert og variert i klasse 3 og elite.

Takk for en herlig turkis rallyhelg folkens!

One thought on “Turkis rallyhelg

  1. Gratulerer med knallbra rally-debut og fantastiske resultater med Jippi! Og takk for et velarrangert stevne med flotte premier! Stevner hos OEVHK er alltid stas 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s