Avstandspinnen

Vårt nyeste våpen mot framdrift i avstandskommanderingen: en avstandspinne! ha ha!

Vi har begynt å ta i bruk metoden etter vi fikk det godt demonstrert på kurs med Hege Johnsen. Og ikke nok med det: Hege sendte til og med et par pinner til oss etter kurset slik at vi skulle ha utstyret og alle forutsetninger for å lykkes med metoden. Wow! FOR en oppfølging og service. Så nå er vi godt i gang med dette. Og det funker!

Vi få se hvor lang tid det vi ta før vi kan begynne å fade vekk pinnen. Den vil nok være nyttig i treningen i lang tid og med jevne mellomrom fremover uansett. Jippi er i alle fall langt mer bevisst på bakbeina sine nå etter en del treninger med denne.

Takk Hege!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s