Lydighetshelg

Denne helgen har vi prøvd oss litt i lydigheten igjen. Det var stevne i Sandeid og vi gikk i klasse 3. Det ble dessverre litt for mange nuller til at vi kom oss helskinnet gjennom. Jippi fikk noen infall hvor hun var tydelig ukonsentrert, jeg fikk ikke samlet henne. Det ble derfor null på ruta, apportering med dirigering og null på apport over hinder. Helt uventede og merkelige feil som jeg ikke har opplevd før med henne. Men da fikk vi hvert fall noe nytt å overtrene på!

Bra fellesdekk med en litt for urolig avslutning, 9 på fri ved fot (med en litt dårlig springmarsj), bra innkalling og avstand (8 og 8,5), mistet sitten i L’en, men 10’ere på neseprøven og rundt kjegla! Godt å vise hva hun er god for!

Bra helhet og tilbakemelding fra dommeren som gjerne kunne tenke seg å ta henne med seg i håndbagasjen. Ha ha! Og mange flotte ord som: “for en fantastisk hund du har!” og “den dagen hun ikke nuller så blir dere vanskelige å slå!”. Det varmer å høre at andre ser det samme som meg; at hun er helt rå!

Vi ligger ikke lenge på latsiden og var klar for å ta tak i utfordringene med en gang igjen i dag. Rett ut på trening! Nå jobbes det hardt her!

Bilde 26.03.2017, 14.32.04
Samlet på trening på Frakkagjerd! Klar for action og fullt fokus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s