Valper

Etter mye om og men har jeg tatt en beslutning når det gjelder valper etter Jippi. Det er helt sikkert at jeg vil ha en valp etter Jippi selv, en tro kopi hadde egentlig vært det aller beste. Hun er bare helt… ♥︎ ja, lista er lang over gode ord om den hunden! Så det blir valpekull! Men spørsmålet har hele tiden vært NÅR?

11216590_10155716409615105_4343027146664372828_n

Først tenkte jeg å ha det i år. Jippi har løpetid med 11 måneders mellomrom (hvis det som skjedde mellom første og andre stemmer også fremover), i tillegg kommer den på sommeren noe som gjør at store deler av jaktsesongen går med til valpekull i så fall, så det er litt vanskelig å finne en tid som passer helt.

I år skjer det mye. Deltakelse i talenttroppen og vår utvikling i LP klasse 3 fremover trenger at vi er 100% til stede på det som skjer i den sporten i år. Dessuten føler jeg at vi er såpass i startgropa på jakten at jeg kan ikke ha et opphold denne høsten. Jippi har egentlig ikke tid til valper i år. Og vi tobeinte har faktisk mange andre planer utenom også. Nevnte jeg nytt hus?

Så planen er valpekull på sommeren 2018! ALT er egentlig bestemt, planlagt og klart for publisering. Jeg kommer til å legge ut info om planlagt kull i god tid! Jeg liker å ha konkrete planer klare. Dette blir SÅ bra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s