Påsketur

Så var vi hjemme igjen fra påsketuren vår med fjell, hytte, ski og nydelig vær. Det var egentlig litt synd å måtte reise ned fra de flotte forholdene. Vi har kost oss masse, slappet av og bare nytt hyttelivet. Jippi har vært trekkcocker og kost seg i snøen. Tror virkelig hun fikk trent seg godt fysisk.

Her er noen glimt fra påsketuren vår. Canelana genser, pannebånd og hals i merinoull passet utmerket som antrekk i påskeværet. Deilig å ha på seg varme og pustende plagg på tur opp bakkene.

Nå har vi kommet så smått i gang med LP-treningen igjen etter påskeferien. Det går litt treigt om dagen, men vi forsøker å holde futt i oss… Vi skal hive oss med på litt AG i morgen også etter dugnad for klubben. Deilig å veksle litt på slik at vi ikke graver oss ned i det samme sporet. Og så tilbake til jakt igjen. Jeg vil ut i skogen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s