Dummy

De som følger oss på Instagram har sett at vi har vært ute å trent litt søk og apport av dummyer for ikke så lenge siden. Vi måtte jo selvsagt teste det fine utstyret som vi har fått sponset fra canider.no! Dummyer og dummybag falt definitivt i smak. Utrolig praktisk å ha med seg en slik bag på trening- eller jaktturene, og vi får dessuten promotert Canider på alle mulige steder, selv langt inne i skauen. Visste dere at Canider har fått seg ny butikk og treningshall med kunstgress? Sjekk det ut HER.

IMG_3141

Nå blir det jaktprøvekurs på meg og Jippi til helga med NSK avd. Rogaland! Vi gleder oss stort! JAKT ♥︎

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s