Vi flytter!

På grunn av flyttekaoset har det blitt lite tid til å oppdatere blogg den siste tiden. Vi har overtatt nytt hus, holder på med diverse innredning, kjøp og salg av møbler. Mye av det gamle passer ikke inn så vi har brukt mye tid på å finne gode og kreative løsninger til det nye huset.

Jippi har vært med alle veier; flyttelassene, inspisert det nye huset sitt, testa ut do-forholdene i den nye hagen og fått seg ny kaninvenn fra IKEA. Hun er så omgjengelig og grei å ha med seg. Selvsagt helt turbo i det meste hun gjør, men finner seg i å måtte vente når vi to-beinte er travel med flytting og å skru IKEA-møbler.

Klar for å flytte de viktigste tingene sine inn i nytt hus! Jippi og kaninen flytter inn!

Bilde 04.06.2017, 13.41.49Jippi utenfor det nye huset. Snart er vi helt på plass… forhåpentligvis mer hunderelatert stoff å komme med til helga.

One thought on “Vi flytter!

  1. Det blir spennende å flytte inn i nytt hus også for lille Jippi.hun finner seg snart til rette.det er mye arbeid med denne flyttinga,men man får ryddet og kastet mye overflødigslrot som bare fyller opp skapene.Lykke til videre med flyttingen til nyhuset.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s