Hundeklubben

Se hva vi har fått oss i Ølen, Etne og Vindafjord Hundeklubb! Nytt (brukt) kunstgress! Vi jobber hele tiden med å se etter nye områder hvor det er mulighet for større innendørs treningsområder. Det er ikke så enkelt… Nå blir det uansett nytt underlag under potene! Stas! Så blir det vel dugnad med å få rullet ut gresset snart.

Bilde 29.05.2017, 20.15.04

Apropos dugnad: Husk at hundeklubben din er deg, det er oss, medlemmene. Alle arrangementer, kurs og treninger er kun der fordi noen har lyst til å holde på med dette selv og derfor kan alle få nyte godt av det. Det blir rett og slett ikke mer moro enn man lager selv! Det meste er basert på dugnadsarbeid, og klubben hadde ikke vært aktiv hvis det ikke var for at medlemmene selv engasjerte seg.

Jeg er veldig glad for å være medlem i klubber som fungerer godt på de fleste områder. De komiteene og de gruppene som eksisterer fungerer helt utmerket. Jeg får til å bidra der jeg kan og har kompetanse. Men det er alltids rom for flere med ulike interesser. Husk det! ☺︎

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s