Vi er klar!

Nå begynner vi å bli klare for helgens treningstreff! Kjellaug og Kennel Myrullen skal ha samling i Bø og familiens sorte får er så heldig å få være med. Ja, selvsagt Jippi! En liten langøret cocker sammen med border colliene. Vi gleder oss!

Vi har trent lydighet de siste par kveldene og hun er ganske godt i rute der vi slapp før flytteperioden. Villig og rask. Vi jobber også med de grunnleggende tingene som at hun ikke skal få “friheter”. Det vil si, ikke et eneste snus i bakken mellom den tekniske treningen, må se på meg i alle transporter, ikke se seg rundt eller fokusere på det som er foran oss, og så kan hun bli litt bedre på å takle forstyrrelser når jeg er langt unna som i for eksempel avstandskommanderingen. Hun må ha dobbeltkommandoer litt for ofte i slike settinger. En skjerpet og konsentrert Jippi er det jeg vil ha. Da får hun virkelig vist frem alt hun kan så bra!

Slenger på et par hverdagsbilder:

Bilde 19.06.2017, 18.50.39
Vårt nye hjem begynner å ta form. Er så fornøyd med møblene vi bestilte. De passer godt inn og myker opp den harde funkis-stilen. Kunsten fra Torleiv Tveit (morfar til Eirik) har kommet opp på veggen og det er så utrolig flott! Vi er heldige som har slik kunst som ikke alle andre har.

Bilde 19.06.2017, 18.34.05
Jippi har utforsket nabolaget og mulige turløyper i nærområdet. Fint og rolig strøk. Veldig nærme terreng og mark. Her skal vi nok kose oss på tur og søkstreninger!

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s