Landskamp!

It’s official! Jeg og Jippi skal få være med å representere Norge under årets landskamp i lydighet mellom Norge og Sverige!

Noen av rekruttene og talentene blir valgt ut til å være med på dette en gang i året. Etter samlingen på Hove var jeg i tvil på om dette var noe jeg egentlig ville, om det var noe Jippi ville fikse, om jeg i det hele tatt ble spurt. Jeg trodde ikke vi var gode nok. Men etter noen dager hadde tanken fått modne seg… Og så ble vi tatt ut! Det første som slo meg var: “Det er ikke sikkert jeg får muligheten til dette igjen! Burde jeg ikke gripe denne sjansen nå?”

IMG_7577Så Landskamp 2017; here we come! Nå må jeg få forberedt oss så godt vi kan og bare stupe ut i det. Jeg gru-gleder meg, men tenker mest på hvor gøy det skal bli å ha opplevd det og at det faktisk skal være med en cocker på dette. Stor stas i seg selv, det!

Takk for tilliten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s