Litt trening, mest kos

Vi har hatt noen fine sommerdager den siste tiden, og i dag ble det ekstra bra! Det har blitt litt jakttrening i nye områder rundt her hvor vi har flyttet, virker som et spennende og lovende terreng! Jippi har jammen fått massevis av svømmetrening også. Ikke at hun trenger å trene på å svømme, hun er født et naturtalent, men det er uten tvil godt for kroppen å svømme en hel del!

Bilde 23.07.2017, 20.11.46
I dag har vi virkelig kost oss i sola! Varmt og deilig. Svømming, bading, flytemadrass, grill, is… en komplett og avslappende sommerdag.

Lørdag var vi også på en liten shoppingtur. Team Pink Flush sitt utstyr blir nok enda mer komplett etter denne handleturen. Vi fikk også turkise capser via Ølen, Etne og Vindafjord Hundeklubb denne uken. Stilig!

Og her kommer en liten samlesnutt med videoer av Jippi de siste dagene. Mest hopp og sprett, både til vanns og til lands.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s