Sløv

Vi har kanskje vært litt sløve i det siste når det kommer til treningen. Det har ikke blitt så ofte som før. Tiden har blitt brukt til mye annet. Når blir vi egentlig ferdig i huset vårt? Tar vel enda noen måneder… Og så har det vært mye å gjære på jobb i sommer. Heldigvis er det ferie på meg også om ikke så lenge!

MEN selv om vi ikke har trent like ofte som før, synes jeg at de treningene vi har gjort har blitt ekstra bra! Tror det har vært helt supert for Jippi å få litt kortere økter, og litt mer sjelden de store fellestreningene. Hun er virkelig “on fire” når vi trener og det er mye å belønne for å si det slik! Det føles veldig bra og det ser ut til at det bygger seg opp mot konkurranse. Fort gjort å glemme av hvor viktig disse korte, effektive og avslappa treningene faktisk er!

Bilde 29.07.2017, 17.45.18
Her er treningsstilen vår hjemme i hagen. Avslappet og god stemning!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s