Jaktdamer

Noen har nok lagt merke til en ny detalj som har vært med her og der i det siste. Den rosa kniven jeg anskaffet nå før årets jaktsesong har jeg nemlig allerede fått noen spørsmål om. Den er fra nettbutikken jaktdamer.no! (annonselenke)

Det er jo et stadig økende antall damer som interesserer seg for jakt, og jaktdamer.no har nemlig tenkt på det! Da jeg kom over denne nettbutikken ble jeg veldig glad. Endelig en butikk som har gode jaktklær i damemodeller! Ikke nok med det, her satser de nemlig også på rosajakt! Så fremfor det signaloransje kan vi kjøre signalrosa stil. Gøy!

Jeg har allerede lagt inn en bestilling på mer utstyr fra denne butikken. Blant annet caps, hansker og jakke fra Pinewood i rosa detaljer. Gleder meg til det kommer og til å ta det i bruk!

I denne forbindelse vil vi gi dere en rabattmulighet på hele butikken! Bruk rabattkoden: Jippi når du skal betale og du vil få 15% rabatt på kjøpet ditt. Tilbudet gjelder til over helga. Så er det noe du skal ha til årets jaktsesong? Vær smart, benytt deg av tilbudet og spar penger. Sjekk det ut HER (annonselenke).

20915995_1517101771670650_914033576_n

Rosajakt ftw!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s