Vi er i gang!

Vi har startet opp med årets jaktsesong på gås. Enda noen dager igjen til det er lov å jakte på and, og deretter enda en stund til rugdesesongen er i gang. Men vi er allerede godt i gang med gåsejakta!

Kanadagås har allerede blitt felt i Vatnakvamsvatnet, og Jippi var med for å hente! Gøy når det blir fangst såpass tidlig på sesongen. Nå venter vi bare på at gjessene skal komme tilbake til vannet slik at vi kan få flere muligheter. Foreløpig har jeg selv kun konsentrert meg om å være hundefører, ikke skutt selv. Så håper det blir flere muligheter fremover!

Bilde 30.07.2017, 17.56.09
En ganske stolt hund med sesongens første gås! Jippi ♡
Bilde 13.08.2017, 13.30.12
Jippi leker ikke jakt, så hun er selvsagt klar med skikkelig utstyr! Camo-Jippi!

Det har også blitt noen turer her og der den siste uka. Vi testet turen opp til Skomakernibba i Vikedal. Fin liten tur opp til et veldig flott (og litt skummelt) utsiktspunkt. Jippi var nok ikke helt sikker på at det gikk bra å gå ut på denne høyden (ref. bildet under)… ha ha!

 

Jippi ute på tur i Stokkadalen. Gapahuk, bål og marshmallows. Det kaller jeg hygge! Spesielt når man kan kombinere turen opp med litt jakttrening!

 

Fisketurer! Både i sjøvann og ferskvann! Ørreten har ikke bitt så veldig godt så langt, men det var en som ikke slapp unna flaksen min. Hekta den i siden, og der satt den jammen godt! I sjøen ble det kun makrell på oss, men Jippi syntes det var alle tiders! Hun blir veldig gira når vi får fisk og synes det er herlig å få leke gallionsfigur når vi kjører båt.

Bilde 09.08.2017, 19.58.21
Og så har jeg fått lufta hagla ved noen anledninger. Leirdueskyting har stått på planen og det var virkelig på tide å få trent litt på dette igjen! Men mest bare gøy gøy gøy!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s