Valpeplaner fremskyndes

Jeg har tidligere informert om at vi planla valper på Jippi i løpet av sommeren 2018. Dette var da basert på at hun hadde løpetid på 11 måneders mellomrom. Nå viser det seg at den teorien ikke helt stemte siden hun nå er snart 2 måneder på overtid med løpetiden. Dermed passer det faktisk ganske bra å ha det valpekullet i år, denne høsten.

Jeg regner med at hun vil få løpetid når som helst. Et valpekull denne høsten betyr jo at vi vil gå glipp av de fleste jaktprøvene, men skal vi ha en valp etter henne som løper kun 1 gang i året, ja da sier det seg selv at en eller annen høstsesong vil gå med til dette uansett. Så da tar vi det i år og håper at alt klaffer.

I morgen bærer det avgårde for å øyelyse kjæresteparet for andre gang. Vi håper de er like friske som det de var første gang de ble øyelyst. Deretter ligger alt til rette for et bra kull. Jeg vil legge ut alle detaljer og all info om kombinasjonen i morgen! Stay tuned!

10669998_10154743268565105_2068300849013280705_nBaby-Jippi ♥︎ (Foto: Marika Mogelind/Hunters Guild Gundogs)

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s