Og vi venter…

Vi venter ennå på at Jippi skal få løpetid… Hun er godt på overtid nå og det er veldig vanskelig å si når det egentlig kommer.

I mellomtiden har vi kost oss med litt forskjellig aktivitet. Vi har ikke kommet oss ut på jakt så mye som jeg skulle ønske. Sesongen startet bra, men nå må vi vente litt før vi kommer oss ut i skauen igjen. Hun må dessuten friskes opp mer på rio før vi er jaktklare. Vi har fått testet oss litt på agilitybanen. Noe helt nytt for Jippi som bare kastes inn i det. Dessuten er hun felthinder-fan som helst bare kunne gått bom og møne hele dagen lang, så vi må nok trene litt hinderdiskriminering før ting funker i den ringen.

21318807_10154715599221426_6682324099705724686_o
Foto: Synnøve Matre

Til helgen blir det utstilling (av alle ting) og denne gangen håper jeg virkelig at vi klarer den gule sløyfa som kvalifiserer for øvrige championater. Vi forsøkte en gang i fjor, men da ble det kun grønt. Denne gangen har NSK avd. Rogaland en engelsk dommer som jo kjenner workinglinjene godt. Så jeg håper jo at det kan bidra til noe positivt for vår del. Jeg vet jo at en cocker av denne typen ikke har noe særlig å vise frem i en utstillingsring, så jeg vil jo helst bare bli ferdig med det.

Nå avhenger resten av årets aktivitet på når denne løpetiden kommer. Jeg kommer til å melde på både det ene og det andre, men må nok regne med å måtte trekke meg på grunn av enten løpetid eller mulig drektighet…. det vil tiden vise. Vanskelig å planlegge akkurat nå, men vi kan i alle fall trene som om vi skulle konkurrert.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s