Positiv boost!

Jeg og Jippi har hatt en kjempefin helg i Sandnes og på Orre denne helga. En skikkelig positiv oppsving. Det er ikke sikkert det høres ut som så mye for mange, men for oss var dette akkurat det vi trengte nå.

Jeg ofret nemlig lydighetskonkurransen på lørdag for å gå på UTSTILLING! Ja, litt av en prioritering tenker du… men dette var Norsk Spaniel Klub sin utstilling som nå hadde fått inn en engelsk dommer. Ryktene vil ha det til at de har litt mer innsikt i workinglinjene… ja, de vet hvertfall hva det er! Vi trenger jo den gule sløyfa for championater innen hundesport. Så da var det verdt et forsøk. Og jammen gikk det vår vei også! Hurra! LOVE YELLOW! Så nå slipper dere å se meg og Jippi i utstillingsringen mer.

Fornøyd med kritikken som egentlig oppsummerer både positive og negative trekk som er relevant og funksjonelt.

Senere den dagen satt vi glad og fornøyd sammen med den turkise agilitygjengen fra ØEVHK. God stemning og stor jubel for alle de som gjorde gode prestasjoner i ringen. Neste dag var vi nemlig klar for agilityringen vi også!

Individuelt hadde vi fremgang, men gjorde ikke noen knall-løp. Det er ennå en del som er under utvikling kan man trygt si. MEN på dagens siste løp, nemlig lagløpet, klinket vi til! Mellomlaget til ØEVHK, “mellomfrustrerte”, fikk med seg NM-napp! Hurra! Så utrolig gøy å komme inn i mål til kjempejubel og lagkamerater som står klar for å ta deg imot!

Bilde 10.09.2017, 15.11.44
Marianne med Petra, Nina med Kaos, og jeg med Jippi.

Så nå spørs det. Hadde jo vært utrolig gøy å få nappet oss til NM Lag neste år…. Kanskje går agility fra å være noe vi bare driver med for å aktivisere oss litt variert, til å blir noe vi har litt ambisjoner innen? Hmm… Uansett; så lenge det er gøy, så er det det viktigste!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s