Høstens aktiviteter

Det er travelt og det er gøy om dagen! Vi holder på med mye forskjellig… Vi forbereder oss til egen deltakelse på prøver og stevner, samt at vi er med å forbereder til at konkurransene og prøvene skal bli godt arrangert! Lydighetsprøve om ikke så lenge i Ølen, agilitystevne i Ølen og deretter jaktprøve for spaniels i Ølen! Masse gøy og spennende. Ikke sikkert vi kan delta på alt, men gøy å være med å arrangere uansett.

Forberedelser til høstens arrangementer: turkist lydighets-stevne og jaktprøve i Ølen!
Sponsede premier fra Morene Produkter og Retreq International!

Når man holder på med masse så er det selvsagt ikke så enkelt å bli supergod i alt. Man trenger jo ikke det heller. Men det gjelder å prioritere rett ting til rett tid. Og ikke minst; ta seg tid.

Nå har jeg prioritert mye lydighet med Jippi de siste månedene på grunn av tropp og landskamp. Dermed er vi ikke noe særlig spissa mot jaktsesongen. Men det klør i fingrene etter å få ta med seg hagla ut nå som jeg ser alle de flotte jaktbildene ute på Facebook. Vi er nok ikke de beste jegerne, ikke har vi stor erfaring heller, men guri så gøy og fint det er å komme seg ut med hunden sin på jakt selv om det ikke alltid blir med noe i hjem i sekken. Så UT må vi snart!

Bilde 13.09.2017, 17.49.23
Fanget en fin kanindummy. Vi har i det minste trent på å jakte i september! Nå skal vi gjøre oss klar for rugdene. Go pink! Sjekk forresten ut jaktdamer.no for mer.

Bilde 05.09.2017, 19.18.53
Men først: turkist lydighets-stevne i Ølen!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s