Seminar med Maren

I går kveld var jeg på seminar med Maren Teien i regi av Morene Produkter! Det handlet om fôring av hund og informasjon om konseptene rundt Orijen og Acana. Veldig bra å få med seg dette og ha muligheten til å stille spørsmål. Jeg har jo lest mye om fôrene, hvordan de baserer seg på whole prey model, lav glykemisk indeks osv. Men greit å ha muligheten til å få det forklart også. Hyggelig at jeg fikk ta med noen treningsvenner også. Gøy at dere ble med!

Et veldig fint seminar og møte med samarbeidspartneren vår. Seminaret gjorde meg enda mer overbevist om at disse fôrtypene og at filosofien rundt det er det riktige for hunden min.

Det ble med smaksprøver hjem også som vi skal teste ut.

Jippi skal nå få teste frystørket kjøttbasert fullfôr fra Orijen. Fortsatt det høye innholdet av animalske råvarer. Enklere og mye mer holdbart en de frosne variantene på markedet. Bare å legge skivene i varmt vann, vent 5 minutter, vipps så er de klare til servering. Jippi har allered fått et par måltider med dette oppå sitt vanlige fôr; Orijen Original, og skal si det falt i smak! Kan det bli bedre? Gourmet!

Frysetørkede godbiter fra Acana står også på menyen. Fin størrelse og går kjapt ned som belønning på trening. Og en stor bonus: ziplock som funker utmerket!

Noen som nesten ikke kan vente!

 

 

Produktene i innlegget er sponset.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s