Spanielnytt og NM!

Denne uka kom årets tredje Våre Spaniels i postkassa! I dette nummeret har vi lagt vekt på at vi nå går inn i jaktsesongen og jaktprøvesesongen. Da var det også svært passende at vi fikk med et flott jaktbilde på forsiden tatt av et av jaktkomiteens medlemmer Anders Brunvoll.

En annen viktig sak i dette nummeret er info rundt årets NM i spanieljakt! Årets NM er i år på fasanmarker på Hemnes. DENNE helga går siste jaktprøve som muliggjør kvalifisering til NM! Lista over hvem som er kvalifisert har vi allerede, og det kan ennå komme noen nye. Men det vi vet er at de som allerede er kvalifisert er flere svært gode og erfarne ekvipasjer som fortjener en plass. Men fortsatt svært spennende å se den endelige startlisten.

Gå å se rapport fra årets spaniel-stand på Jakt og Fiskedagene. Bra at vi synes her! Jaktspalten inneholdt også en viktig artikkel med info for de som skal starte jaktprøver i år. Kanskje spesielt viktig for de nye og uerfarne innen spanieljakt å få med seg dette slik at man ikke opptrer eller gjør noen feil i prøvesammenheng.

Alltid like gøy å få bladet i posten, kanskje spesielt nå som jeg er med å utforme innholdet i større grad.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s