Treningsdag

I dag slo vi oss sammen med retrieverne og trente ei felles økt jakt. Jeg og Jippi søkte foran, skudd, kast og apporterende retrievere som hun taklet helt fint. Det har vært smart å kjøre litt mer skuddtrening på henne den siste tiden, slik at det ikke betyr så mye for henne. Betydningen av skuddet kan fort bli litt vel mye av det gode for en hund som går mye på praktisk jakt.

Deretter ble vi med på memoryapporter… Laaange memory apporter. Jippi tar ikke fullt så lange som retrieverne. Hun er jo ikke trent på det, men på det nivået jeg la opp til fikset hun det meste ganske greit. Litt dirigering fikk vi kjørt gjennom også, noe som fungerer godt mellom oss.

Bilde 19.11.2017, 10 55 47Bilde 19.11.2017, 10 57 35

 

 

 

Takk for gøy trening damer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s