Lydighet

Joda, vi trener også lydighet om dagen… Fokuset er jo naturligvis mye på jakt på denne delen av året. Men de mørke ettermiddagene og kveldene har blitt brukt til LP i hallen eller på Frakkagjerd. Været er ikke noe å skryte av på denne årstiden så tak over hodet er deilig å ha!

Bilde 02.11.2017, 18 11 31 (1)Stevner blir det vel også etter hvert. Når løpetiden ikke dukker opp, så fortsetter vi bare som før og satser på at vi kan konkurrere litt før jul.

Jippi er like ivrig i lydighetsøvelsene som før, mye som ennå kan forbedres, pirkes på og friskes opp, men jevnt over så vet jeg at hun kan det hun skal. Jeg merker jo at hun ikke varer like lenge i det mest intense moduset når vi gjør LP. Nå for tiden sammenligner jeg jo alt med jaktmoduset hennes, og det kan jo egentlig ikke sammenlignes. Jakt er nr. 1, og ingen annen aktivitet er like gøy som jakt for en sånn hund.

 

Kos dere på trening sammen med hundene deres i helga! God helg!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s