Årets siste

Og så var årets siste jaktprøve over for vår del. Denne prøven ble avholdt på Jæren hos Hans Hodne. Et krevende terreng med mange bløte og ujevne områder, men det har som regel pleid å være godt med fugl her. I år var det frost i nesten en uke før denne prøven, så vi ante vel at fugletettheten kunne ha gått noe ned. Det viste seg at det jo var fugl i terrenget. Flere rugder ble observert, men de fleste lettet alt for langt unna…. Resultatet av dagen ble at Nina og Bravo redder Team Pink Flush sin ære, og tar med seg en vel fortjent 1.EK og Guns choice hjem. Gratulerer SÅ mye! Vi andre ble det rett og slett 0 på. Prøven fortsetter i morgen med 4 nye ekvipasjer. Masse lykke til!

Bilde 02.12.2017, 10 11 12

Selv er jeg svært fornøyd med Jippi i dag. Hun gikk ut i fin fart og stil. Hun gikk 2 lange slipp hvor dommeren virkelig ville se henne i fugl. Men det ble dessverre ikke noen fugl på oss i dag.

Kritikken oppsummerer: “En lovende hund med god jaktlyst og fin terrengdekning, og som arbeider i god kontakt. Finner ikke fugl”

Bilde 02.12.2017, 18 48 37

I dag ble det også offentliggjort at Årets Navn 2017 i jaktprøvemiljøet ble Hans Hodne. Vi i jaktkomiteen får gleden av å dele ut denne utmerkelsen hvert år til noen vi synes fortjener ekstra oppmerksomhet for sitt arbeid innen spanieljakt i NSK. Og det er uten tvil at det vår på tide at Hans fikk denne utmerkelsen! Gratulerer så mye! Og TAKK for alt du gjør for oss.

Bilde 02.12.2017, 18 52 11

Og med det sier vi oss fornøyd med årets jaktprøvesesong som i år har resultert i premie på 2 av 3 prøver, med et samarbeid mellom hund og fører som bare blir bedre og bedre! Det er ennå mulig det blir en jakttur på oss i år før sesongen er over, men nå blir det litt deilig med litt juleferie fra hundesport… om ikke så lenge 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s