LP før jul

Det har ikke blitt så mange lydighetskonkurranser på oss i høst… så jeg tenkte det var på tide å se hvordan vi ligger an. Søndag bar det til Stavanger og SBK. Det var godt med påmelding i klasse 3, og jeg tenkte at det ville nok bli tøff konkurranse.

Nå ser jeg jo at gang etter gang så har folk vært uheldig med noe i klasse 3, og ingen har klart cert på de lokale stevnene som har vært her i høst… Det er fortsatt svært vanskelig å bli champion. Ikke på dette stevnet klarte noen certet…

Jippi hadde en god dag i ringen! Så litt synd var det at hun var kun tre små poeng fra Cert. MEN hun vant! Flinke hunden! 

Det ble noen misser og misforståelser. Vi klarte å berge det som gikk galt, men det ble så mye trekk på de tingene som ikke ble optimalt at det holdt ikke. F.eks. mistet vi sitten på L’en, en del omdirigering på apporten, DK på oppsitt i felles, og et for mye plukk på neseprøven. MEN selv om hun gjorde noen feil så klarte hun å ta seg sammen før neste øvelse og ikke falle i motivasjon. HERLIG! Vi klarte det 🙂

Fri ved foten var jeg kjempefornøyd med og DEN RUTA! Helt toppen! 10 poeng! DER fikk jeg vist frem hvor fantastiske ting Jippi kan.

Bilde 03.12.2017, 13 11 33

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s