Våre Spaniels

Juleutgaven av Våre Spaniels er her! Masse spennende stoff som oppsummerer det som skjer i spanielverden.

Spesielt jaktspalten ble svært fyldig i dette nummeret. Oppsummering fra årets prøver er på plass, mange fine bilder og tekst som beskriver en god jaktprøvesesong for mange. Det har vært god deltakelse, menge fremganger og gode prestasjoner, og ikke minst har vi arrangert NM i spanieljakt. Fantastisk med så mye aktivitet! Det som er verdt å få med seg innen jakt med spaniel er altså med i denne utgaven – så sjekk det ut!

Oppsummering av årets jaktprøver og Årets Navn 2017: Hans Hodne!

Jaktprøvene i Rogaland! To svært vellykkede prøver!

Nå har jeg vært spaltist for jaktspalten i ett år, og ett år i jaktkomiteen. Det har vært svært givende å få bidra her, interessen har vært stor og bare økt dette året! Nå blir neste sak for min del å gå løs på nettsidene til jaktavdelingen i Norsk Spaniel Klub. Den trenger en stor oppfrisking.

I tillegg til mye spennende på jaktfronten fikk jeg og Jippi utfylle en god del spalteplass i Brukshundspalten der vi oppsummerer vår prestasjon under Landskampen i Lydighet. En av årets store opplevelser for vår del!

Takk for et svært innholdsrikt “spaniel-år”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s