Heldige

For en flott måned desember har vært så langt! Vi har virkelig storkost oss! Litt julestemning er det jo alltids, men den kom hvert fall med all snøen forrige helg. Og faktisk; den ligger ennå. Vi er jammen heldige!

Alene hjemme (både nr. 1 og 2) og Jul i Blodfjell har gått på TV-skjermen, kakao, pepperkaker med blåmuggost, julebord, julegaver, julepynt… ja, vi er godt i gang med det meste! Til og med Jippi har blitt julepyntet med rødt glitterhalsbånd. Ja, man får det ikke mer gøy enn det man  lager selv. Hi hi!

Og så fikk Jippi julegave i går fra sine oppdrettere i Sverige! Marika og Erik ved Hunters Guild Gundogs sendte oss en kjempestilig game bag med tøff logo! Åååå! Så utrolig omtenksomt, og SÅ heldige vi er! TAKK!

Bilde 14.12.2017, 17 14 43
Heldige lille julegrisen som fikk seg en tidlig julegave.

Jeg er også godt i gang med valpekurs hos Harmonisk Hund. Skikkelig mange flinke og bra valper. Det er inspirerende! Ser frem til fortsettelse. Kurset går både før og etter nyttår.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s