Vi vant!

Turen gikk til Sør-Rogaland og SBK sitt lydighetsstevne denne lørdagen. Vår (forhåpentligvis) siste mulighet til å konkurrere på ei stund. Verdt å få med seg de lokale Cert-mulighetene.

Jippi virket klar som et egg før vi gikk inn. Programmet ble delt opp i to seksjoner. Noe jeg aldri har gjort før med Jippi, så jeg tenkte at det var spennende å se hvordan hun responderer på det. Vi startet rimelig bra og jeg var fornøyd. Misser typisk sitten under marsj (argh! igjen!), og fikk en omdirigering på apporten da ruta fristet mer… Så to kraftige nedtrekk….

Andre del; merker at hun ikke er like motivert for å gå inn i ringen igjen. Innkalling går greit nok. Og vi mister litt poeng med en litt ukonsentrert hund på andre øvelser, men så kommer avstanden og setter en strek over det hele. Lenge siden hun gjorde store feil på den, men nå mister hun det første momentet på grunn av snusing (!!!)… Så null…

Allikevel er det vi som gjør det best i dag og tar med oss seieren i klasse 3. Stas nok i seg selv! Jeg har lært enda mer, og skal jobbe noe mer med å holde hundens konsentrasjon oppe mot siste slutt. Her svinger det for mye enda. To be continued….

Takk for hyggelig arrangement som alltid, SBK! Og takk for hyggelig selskap Siv Marit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s