Boller i ovnen

Da er vi akkurat hjemme fra ultralyd med Jippi og vi kan konstatere at hun er drektig! Hurra! Antallet på ultralyd så tidlig er jo umulig å si noe om, men vi så fosterblærer og sa oss fornøyd med det. Vi tar kanskje turen tilbake om en ukes tid for moro skyld siden det er inkludert.

Jippi ble også veid hos veterinæren i forkant av undersøkelsen… og for å si det slik; hadde dette kun vært mat og fett, så hadde jeg skjemtes… hun veier vanligvis 13,5 kg, men nå var hun 15 kg tung! Hoi hoi! Godt det ikke bare var “food baby”… ha ha ha!

IMG_4514
Nå håper vi på mange sånne galninger i hus om noen uker!

2 thoughts on “Boller i ovnen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s