5 uker!

I dag er valpene i vårt Fantastic Physics kull 5 uker gammel. Nå er det fart og moro med dem! Været er perfekt ute nå, og vi tilbringer mange økter med lek og moro ute i hagen. Vi har også begynt å jobbe for å få dem med ut på gresset etter soving, spising og leking. På den måten håper vi å kunne gi dem en god start på renslighetstrening, men det er også praktisk for oss som slipper å gjøre så mye rent inne. Om natten er valpene på rommet sitt i valpebingen som Jippi har tilgang til, utenom det så er de stort sett sammen med oss i resten av huset, sover under sofaen og leker på parketten. En naturlig del av familien.

Valpekjøperne er valgt ut for lenge siden, men det er ikke helt bestemt ennå hvem som som flytter til hvem. Svaret er nok like rundt hjørnet da vi ser mer og mer hvem disse valpene egentlig er. Spennende utvikling, men så langt føler jeg meg trygg på at de vil være relativt jevne.

Bilder av hver og en, 5 uker gammel, på BiaBed med ulltrekk fra Canelana som de er veldig glade i:

Nr 1 5 uker Force 2
Working Bliss Force

Nr 2 5 uker Power 2
Working Bliss Power

Nr 3 5 uker Energy 2
Working Bliss Energy

Nr 4 5 uker Newton 2
Working Bliss Newton

Nr 5 5 uker Velocity 2Working Bliss Velocity

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s