Valget

Det vanskelige valget…. Da jeg bestemte meg for at det var en god ide å ha kull på Jippi så var jo selvsagt en av årsakene at da kunne jeg lage en valp til meg selv, en som var akkurat slik jeg hadde ambisjoner om å avle frem. Det er jo luksus; å få velge de avlsdyrene man kjenner godt, man har stor tro på kombinasjonen, man kan velge fra øverste hylle!

Det jeg ikke hadde tenkt på var at jeg kunne havne i en situasjon hvor jeg sleit skikkelig med å bestemme meg fordi de du har å velge mellom er så jevne og bra! Jeg kunne sikkert tatt hvilken som helst av disse valpene dersom alle var tisper, men jeg har nå stått mellom to. To veldig bra tisper. Jeg kunne beholdt dem begge! Den siste uka har bestått av veldig mye om og men, frem og tilbake… men til slutt velger jeg å følge den berømte “magefølelsen”.

Å velge mellom disse? Nesten et umulig valg!

Det er Working Bliss Energy som blir igjen hos oss. Og det føles veldig riktig å ha tatt det valget nå. Vi har slått oss godt til ro med det, og gleder oss til å komme skikkelig i gang med henne når det kun er hun igjen her.

IMG_5858
Vår Working Bliss Energy i farta!

Working Bliss Velocity er en helt rå hund som har så mye å by på! Så sterk og artig, leken og våken. Jeg vet at de som får henne vil ha mye glede av den hunden! Og jeg tror hun passer veldig bra til akkurat det hun skal brukes til der hun kommer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s