Siste valp på reisefot…

Så er dagen kommet for at alle valpene, utenom en, er ute av huset. Det ble plutselig betraktelig roligere i huset, og vi får nå tid til å jobbe ordentlig med hver enkelt valp. Litt trist er det jo også at de forlater oss når vi har blitt så godt kjent med dem, men de er veldig klare for nye utfordringer i denne delen av livet.

I dag reiste Working Bliss Velocity. Hun flytter til Stavanger sammen med Kristine og Jan Henrik, og deres tre dansk-svensk gårdshunder. Til daglig vil hun kalles Mocca. Kristine er svært aktiv innen agility og det er nok det som blir hovedgrenen til Mocca fremover. Kanskje blir det andre hundesporter også, og kanskje får vi dem med oss på jakt. Mocca får det hvert fall knallbra i sin nye familie. Masse lykke til ❤ Vi kommer nok til å sees relativt ofte.

IMG_6318

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s