Sirkus!

Nå er Woking Bliss teamet offisielt utvidet med et fjerde medlem. Egenprodusert i tillegg! På stamtavlen heter hun Working Bliss Energy, men hva skal vi kalle henne? Jo, det sier seg selv at med en far som heter Vill, en mor som heter Jippi, og en tante som heter Spinn, da måtte det blir noe litt crazy over navnet til den lille også. Så her er hun; hils pååå…..: SIRKUS!

Hun har nå fått sin egen side i menyen, slik som de andre hundene, og den finner du HER.

IMG_6257
Vi er i gang! Vår lille stjerne!

IMG_6311
Selvsagt har hun allerede shoppet inn utstyr. Må jo det, hun som god jakthund skal bli. 

Med Sirkus kommer jeg til å trene mye rettet mot jakt helt fra starten. Men jeg kommer også til å bruke mye tid på de grunnleggende lydighetsferdighetene innen konkurranselydighet. Hun skal nok få gå i mamma sine fotspor, men med et litt større fokus på jakt nå som jeg selv kan mer om det. Agility er jo også noe denne saken skal få bryne seg på, men det blir ikke før senere.

One thought on “Sirkus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s