Ny rekord!

Juni måned har vært helt vanvittig! Hvordan har vi klart å prestere så over evne den siste tiden? Det er så utrolig gøy når suksessen inntreffer og alt bare klaffer.

Jippi kommer rett fra mammaperm og starter like gjerne sin første konkurranse i Agility NM… vi klinker til med napp i AG1, finaleplasser individuelt og på lag, og til slutt som klasse 1 mester! Så utrolig kult! Deretter nok et napp og seier i AG1 på Fitjar, og til og med seier og NM-napp med laget. Så braker det løs med “Elleville dager i turkis” kveldsstevne og kurs med Jan Egil. Jippi debuterer i AG2, hun vinner og napper i Hopp1. Rett på dobbeltstevne på Karmøy hvor hun nå vinner og napper enda en gang i Hopp1, vinner og napper i AG2, vinner og napper til NM med laget! Ferdig nappet til NM 2019 allerede!

Totalt 5 individuelle napp på under en måned! Da vi reiste til NM hadde hun kun med seg ett enslig lite napp i AG1… Vi har satt ny personlig rekord i suksess! For en hund!

Jeg er så stolt over å få til dette i agility, en sport jeg lenge har følt at jeg ikke mestrer, men nå er vi på vei. Jeg har masse igjen å lære, utviklingspotensialet er stort, men det er da perfekt å lære med en hund som Jippi. Hun er så pliktoppfyllende og lett å gå med. Min stjerne!

Mye av denne fremgangen kommer ikke av seg selv. Det kommer heller ikke av at jeg har stått å trent alene i flere timer. Nei, det kommer av de fantastiske treningsvennene mine i klubben som har lært oss alt vi kan om agility så langt, som stiller opp på trening gang etter gang, bygger baner, hjelper til, diskuterer, skravler, heier og backer oss opp gang etter gang. TAKK! Turkis Power!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s