Og lydigheten da…?

I det siste har dere kun hørt om agility fra oss, ikke noe om konkurranselydighet… Det er en enkel grunn til det; det har ikke vært noen aktuelle konkurranser for oss å delta på innen lydighet denne våren.

Jippi har vært ute av konkurranseringen i LP siden januar, og forhåpentligvis har pausen vært bra for henne. Vi har selvsagt trent lydighet den siste tiden, og det var LP-øvelser som gikk best an å trene da hun var drektig og mens hun hadde valper, øvelser som ikke er så belastende. Så vi har det inne. Dessuten har hun vært i kjempebra modus på de siste LP-treningene våre!

Bilde 26.06.2018, 20 08 31
Jippi på en av de seneste LP-treningene vi hadde denne uken…

Målet er fortsatt å sanke Cert! Det har ikke vært lett, men vi gir oss ikke! Kommer vi over den kneika, ja da er mulighetene mange etterpå! Neste konkurranse blir i slutten av august, etter sommerferie, treninger og LP-kurs. Det gleder jeg meg masse til!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s