Det lille ekstra

I går kom det en frisk nyhet til oss. For å få trent optimalt og variert er det til god hjelp å ha rett utstyr til rett formål. Man trenger ikke alltid ha det friskeste, dyreste og hippeste utstyret, men man må ha det mest grunnleggende på plass for å få trent en hund til å takle mange ulike scenarioer og utfordringer som kan oppstå under en jakt/jaktprøve. Slike prøver er aldri lik eller helt A4. Mye uventet kan skje. Så derfor; utstyr nok til å bygge opp mot dette.

Jeg tenker for eksempel på dirigeringsarbeid; trenger ikke være så langt og komplisert for en spaniel, men for å trene inne dette må man ha nok dummier til å legge ut og dirigere mot. Finsøk; man må ha små nok baller/dummier, flere av dem, for å få gjentatt prosedyrene under ei økt. Apport; trene på ulike typer apportobjekter, ulik størrelse/tyngde og fasong. Og naturligvis må man jo helst ha seg ei fløyte for å lære hunden fløytekommandoer og et kobbel for å lære den å gå fint i bånd. The essentials.

Og så til det lille ekstra; alt dette blir jo ekstra stas når man kan få det i den fargen man liker best og til og med med trykk! Vi i Working Bliss har utstyr fra Qrutrøk (qrutrok.no) og her kan du få akkurat det utstyret du trenger for jakttreningen! Vi har fortsatt rosadilla og har dermed fått mørk rosa dummier med “Working Bliss” trykket på. Perfekt! Fugledummiene er også noe vi har god bruk for da den har en fasong som krever litt mer av hunden sitt grep. Anbefales!

Qrutrøk har et bredt utvalg av dummier, fløyter, bånd, startpistol, bager etc…. det du trenger for å trene en jakthund på en rekke tekniske ferdigheter innen jakt. Her selges blant annet merkene Mystique og Acme, og det er mulig å gjøre spesielle bestillinger om man tar kontakt.

IMG_7862

Så hvis du ikke har utstyret på plass for jakttrenigen enda, så må du innom Qrutrøk å legge inn en bestilling! Sesongen er i gang så her er det bare å hive seg rundt og komme i gang.

 

Inneholder sponsede produkter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s