Sprekingenes helg!

Brått var ferien over og Jippi er tilbake for å konkurrere. Denne helgen sammen med matfar Eirik. Som tidligere nevnt er Eirik superflink å trimme hundene og har blitt Jippi sin helt egen PT… he he… Han liker å trene løping og da er ofte Jippi med. Hun elsker å løpe med han og går nesten ut av sitt gode skinn når han tar frem løpeutstyret.

I fjor deltok de på sitt første løp sammen; VOM Dogrun Bergen, og vant! I år arrangeres det i Sandnes, men samme helgen var det Gjørmelabben; et terrengløp for hund og eier, arrangert av Norske Redninghunder. Masse hinder, gjørmebad og utfordringer. Jippi og Eirik heiv seg like gjerne med på begge deler.

Foto: Kathrine Vestersjø Tysse, Christopher Martinsen og Per-Øyvind Ødegård

 

Visstnok veldig gøy å delta på, men også kjempegøy å heie på dem! Det hele endte med seier i både Gjørmelabben lørdagen og seier i VOM Dogrun søndagen! FOR et team! Jippi gir nok en gang alt, er uproblematisk å ha med seg i løypa mtp. andre hunder og dirigering. Stolt kone og hundeeier er jeg nå! Så må jeg vel nesten hive meg med selv til neste år når Sirkus er gammel nok til å delta… he he..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s