Litt opp og ned

Årets siste LP konkurranse for vår del ble i dag. Turen gikk til SBK. Vi prøver oss igjen på å klare det siste certet!

Det var litt forskjellig i dag kan man si; først var det en hannhund som forstyrret Jippi i fellesdekken… ja ja, regnet ikke med at det skulle skje i klasse 3, men vi fikk ta den på nytt til 10 poeng. Jippi takler det, men jeg liker jo ikke når slikt skjer….. Deretter en litt halvveis start på fri ved fot, og så den typiske feilen i sitt under mars (argh, hvorfor kommer vi oss ikke ut av den grøfta der!?!) Ruta lå an til 10 helt til hun havnet en meter foran meg på siste bit av fot før avslutningen (jeg mistenker sterkt hun ville ut av ringen og spise pølsebitene sine…)

Nok en gang omdirigering på kjegla før apport. Her MÅ jeg finne på noe smart!! Hun er ikke på jobb når dette skjer gang på gang i konkurranse. Ellers ble det en del tull med avslutningene hennes på apportøvelsene… Neseprøven startet knallbra, alt var bra, helt til hun la pinnen ned foran meg, snuste på den (dette kan da ikke stemme?), men joda, det var rett… Det endte med en null. Kjegla bra, avstand 10 poeng!

Så det ble en 2. premiering, med to 5 og en 0 så holder det ikke til cert. MEN det jeg faktisk klarte var å bygge henne opp i løpet av programmet. Hun var glad og fornøyd, responderte på mine klapp og “hurra”. Så fornøyd med mye av moduset hennes.

Vi har en jobb å gjøre, og jeg tror jeg skal jobbe en del med matforstyrrelser fremover. Også andre forstyrrelser i utsending mot kjegle f.eks. der hun MÅ velge vekk alt annet hun har lyst på og fokusere på øvelsen. Gjør jeg dette nok, så kan det hende at hun klarer å forbedre fokuset sitt. Championatet får vi ta i 2019… Dette skal vi få til!

Bilde 25.11.2018, 13 27 56
Jippi hadde fin heiagjeng i dag! Selveste Mocca var og så på oss, og det var stor stas å treffes igjen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s