Starten

Starten på 2019 er virkelig i gang, og vi starter med masse spennende og positivt! Vi har allerede trent både lydighet og jakt, men også vært på kurs med Tine Johnsen i agility. Til helga braker det løs med årets første agilitystevne i SBK! Det ser vi frem til!

bilde 03.01.2019, 10 53 57

Ikke nok med at vi er i gang med alt dette, men Jippi og jeg har også fått den gledelige nyheten om at Jippi ble Årets Lydighetsspaniel for 2018! Hun ligger faktisk veldig godt foran de øvrige på lista. Og det er jeg kjempestolt over! Hun tar tittelen for andre året på rad, og er per nå den spanielen som er nærmest et LP Championat i Norge… jeg er så spent på når vi klarer det siste certet… nervene kan nok ødelegge litt, men jeg må ha is i magen, være fokusert og tålmodig.

Jentene er i gang med trening og forberedelser til konkurranseåret 2019!

Et helt annet prosjekt vi tobeinte her har startet på er noe helt nytt for oss. Vi har satt i gang med oppussing av det gamle skolehuset i Stokkadalen. Tanken er at det skal bli en fritidsbolig/hytte som vi skal bruke i helger og ferier når det passer oss. Det ligger helt i enden av Vatnakvamsvatnet i Stokkadalen hvor vi allerede tilbringer mye tid. Fisking, hundetrening, bading, tur, løping og ikke minst jakt er de aktivitetene vi bedriver her fra før, og det blir perfekt med en egen fritidsbolig i den forbindelse! Ser frem til fortsettelsen på dette, vi kommer til å bruke mye tid på det, og ser ikke bort ifra at det kan bli utfordrende til tider.

Skolehuset per dags dato – kanskje i helt ny drakt til høsten? Vi gleder oss!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s