Øyelysning

Nå som Sirkus er 1 år allerede førstkommende fredag så har vi begynt å planlegge hvilke helsesjekker hun skal gjennom. Nå åpnet det seg en mulighet for øyelysning i nærområdet, og da tok jeg like gjerne den sjekken med en gang. Greit å vite status.


Skrulla hos veterinæren i dag….

Sirkus sine øyne så helt fine ut, frisk som en fisk! Hun har et par myke feilstilte øyehår i kanten av øye. Men det er som kjent ikke noe problem. Vill har også dette, så det er nok der det kommer fra. So far so good….

I mai planlegger jeg å kjøre full sjekk på HD, AD og patellaluksasjon. Det blir alt for spennende….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s