Variert trening

Den siste tiden har vi gjort mye variert. Hundene har fått sine regelmessige økter med lydighet og agility, og Sirkus har fått litt mer apporttrening. Men de har også fått trene kondisen ganske godt sammen med Eirik på flere løpeturer.

Sirkus starter snart med litt mer målrettet og konkret arbeid mot JAL og apport denne høsten. Til nå har det blitt mer tilfeldig trening. Snart på tide å bygge det opp gradvis mot målet…

Sist helg hadde vi besøk av min søster. Da var v blant annet på den årlige jegermiddagen som vi er så heldige å få være med på. Her ble det servert mye godt; rugde, skogsfugl, brosme… for å nevne noe…. Veldig veldig bra! Vi var også på tur til Himakånå igjen. Kjekk tur i nydelig vær.

Jippi og Sirkus jobber trener på detaljer og høy energi i lydighetstreningen og nøyaktighet i agility. Spesilet Sirkus har den siste tiden bare trent på å være selvsikker i øvelsene: jeg vil først og fremst ha henne høyt oppe og kjempeklar for å gjøre det vi skal, så får detaljene komme siden.

Bilde 28.02.2019, 18 12 23
Jippi jobber igjen og igjen med avslutningene sine… hun og må få opp selvsikkerheten i denne delen og bare gjennomføre med lyst og forventning! Det er målet! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s