Påsketur

For en superidyllisk påskeferie vi har hatt så langt! Sol, snø, fjell, ski, hytte, påskekrim, påskelabyrint og påskeegg – full pakke! Vi har vært på kortere og lengre skiturer hver dag og hundene har storkost seg. Trøtte og fornøyde hver dag, og like klar for ny tur neste dag.

Nå skal vi ha de to siste dagene hjemme med litt trening av variert innhold. Både hundene og Eirik har smakt på badetemperaturene i år… Sirkus skal nok få fortsette med litt vannapport-trening. Vi har jo flere spennende planer fremover når det kommer til jakt… mer om det siden.

Rypene er observert. Veldig ivrige hunder som oppdaget dem leeeenge før meg. Vi ser frem til å besøke dem igjen til høsten.

Det har jammen vært godt å ha en Canelana ullseng klar på hytta å hvile seg på etter skiturene. Disse har stooorkost seg i solveggen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s